یکشنبه 22 تیر 1399 برگزاری سلسله وبینارهای تخصصی راهکارهای جلوگیری از شیوع و مقابله با ویروس کرونا ژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری این پژوهشگاه  طبق رسالت علمی و سازمانی خود در نظر دارد تا سلسله وبینارهای تخصصی را در زمینه تشخیص و جلوگیری از شیوع و راهکارهای مقابله با ویروس کوید19 یا کرونا را از اواخر تیر ماه 1399 برگزار نماید. این وبینارها که با مصوبه شورای سلامت وزارت علوم تحقیقات و فناوری برگزار خواهد شد سراسری بوده و با شرکت پژوهشگران، دانش پژوهان و دانشجویان حوزه سلامت سراسر کشور به صورت آنلاین(مجازی) وکاملا رایگان برگزار خواهد شد.
اولین وبینار در تاریخ 31 تیرماه سال جاری برگزار می شود و علاقمندان می توانند جهت ثبت نام از 10 تیر تا پایان وقت اداری  روز 25 تیر ماه به آدرس www.nigeb.ac.ir  مراجعه نموده و فرم مخصوص ثبت نام را تکمیل و ارسال نمایند، بدیهی است به دلیل محدود بودن تعداد نفرات اولویت با کسانی خواهد بود که در بازه زمانی مشخص شده سریعتر ثبت نام کنند.