یکشنبه 22 تیر 1399 چهارمین دوره ملی و اولین دوره بین المللی جشنواره کتاب فرهنگی سال دانشجویان کشور

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران با هدف حمایت از آثار و تولیدات فرهنگی دانشجویان و ترغیب آنها به مطالعه کتاب، نه فقط به‌عنوان امری تکلیفی و در حوزه کتاب‌های درسی، بلکه در گستره وسیع آثار ادبی، فرهنگی، هنری، اجتماعی و سیاسی، بعد از سه دوره برگزاری موفق این جشنواره، «چهارمین دوره ملی و اولین دوره بین‌المللی جشنواره کتاب سال فرهنگی دانشجویان» را در محورهای زیر برگزار می‌کند:

- دینی، اخلاقی و تربیتی؛

- ادبی و هنری؛

- اجتماعی و سیاسی.

دانشجویان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا سایر دانشگاه‌های جهان مورد تأیید وزارت عتف که از اول اسفند ۱۳۹۷ (۲۰-۰۲-۲۰۱۹) تا پایان بهمن ۱۳۹۹ (۱۸-۰۲-۲۰۲۱) به یکی از زبان‌های فارسی، عربی یا انگلیسی کتاب منتشر کرده‌اند، می‌توانند تا ۳۰ بهمن ماه سال جاری آثار خود را به دبیرخانه این جشنواره ارسال کنند. شرایط شرکت در جشنواره و چگونگی ارسال آثار در سامانه nbfcs.ut.ac.ir درج شده است.