یکشنبه 22 تیر 1399 سومین همایش ملی دانشگاه اخلاق مدار

سومین همایش ملی دانشگاه اخلاق مدار
دست‌یابی به زیست سالم و متعالی، وظیفه همه ارکان سازمان اعم از مدیران و دیگر کارکنان و ذی‌نفعان است، که مراکز علمی بدلیل خصیصه دانش محوری در این باره مسئولیت جدی‌تری دارند، از این‌رو اخلاق حرفه‌ای و مسئولیت‌پذیری سازمانی از وظایف کلیدی در نظام آموزش عالی در سطح جهان است، که تبیین صحیح و ترویج اثربخش آن‌ها از جمله مسائل بنیادین در تعالی علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی بحساب می‌آید. ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت، گسترش نسل جدید دانشگاه‌ها با رویکرد دانش بنیان، درهم تنیدگی ابعاد مختلف آموزش، پژوهش و دانشجویی ضرورت دستیابی به سمت دانشگاه فضیلت‌مدار را موجب می‌شود. دانشگاه تهران در جایگاه نماد آموزش عالی ایران در برنامه سوم خود ترویج اخلاق حرفه‌ای و مسئولیت‌پذیری اجتماعی را یکی از اهداف سه‌گانه خویش قرار داده، و اقدامات گوناگونی را در این باره تاکنون به انجام رسانده است. در این راستا معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، سومین همایش ملی دانشگاه اخلاق‌مدار را در آذرماه 1399 برای تحقق اهداف زیر برگزار می‌کند:

- ترویج فرهنگ مسئولیت‌پذیری اخلاقی به‌عنوان بنیادی‌ترین پایه در اخلاق حرفه‌ای؛

- تبیین و گسترش اخلاق حرفه‌ای در سطح دانشگاهیان؛

- ارائه‌ راهکارهای عملی برای تقویت و ترویج اخلاق در بین اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان؛

- ترویج اخلاق در آموزش، پژوهش، فضای مجازی و مسئولیت‌های اجتماعی نسبت به جامعه؛

- طراحی الگوی مسئولیت‌پذیری اخلاقی دانشگاهی؛

- نقش‌آفرینی دانشگاه در تعالی اخلاقی جامعه.

اطلاعات لازم در سامانه همایش به آدرس ethics.ut.ac.ir  قابل دسترسی است.