یکشنبه 22 تیر 1399 بیست و چهارمین جشنواره کشوری قرآن و عترت ویژه دانشجویان دانشگاه پیام نور

بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه پیام نور سراسر کشور

جشنواره قرآن و عترت  دانشجویان دانشگاه پیام نور با هدف اعتلاي دانش، ايمان، اخلاق و بصيرت ديني دانشجویان  و توسعه فضاي معنوي و قرآني  و نیز زمينه‌سازي انس و الفت آنان با قرآن كريم و سيره معصومين(ع) و تدبر و عمل به آن آموزه‌ها همه ساله برگزار شده که با یاری خداوند متعال  بیست و چهارمین  دوره این رقابت بزرگ معنوی در سال 98 و 99 در مراحل مقدماتی،استانی و کشوری برگزار خواهد شد و برگزیدگان برای رقابت با منتخبان قرآنی سایر دانشگاه ها به جشنواره ملی معرفی و از تسهیلات ویژه ای برخوردار خواهند شد.

جشنواره  بیست و چهارم  شامل  بخش‌های آوایی، معارفی، پژوهشی، ادبی، هنری و فناوری  و 31 رشته  به شرح ذیل می باشد:

بخش آوایی شامل: رشته‌های قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، حفظ  پنج جزء ، حفظ ۱۰ جزء ، حفظ ۲۰ جزء ، حفظ کل، دعا و مناجات‌خوانی و تواشيح  و هم خوانی قرآن کریم

بخش معارفی شامل: رشته‌های آشنایی با احادیث اهل‌ بیت(ع)، آشنایی با سیره معصومین(ع)، آشنایی با مفاهیم نهج‌البلاغه، آشنایی با مفاهیم صحیفه سجادیه، حفظ موضوعی قرآن کریم، آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن کریم و احكام، پرسمان معارفی و سبک زندگی اسلامی ایرانی

بخش پژوهشی شامل: رشته های مقاله‌نویسی و تلخيص کتاب

بخش فناوری شامل: رشته‌های تولید نرم‌افزار  و تولید اپلیکشن

بخش هنری شامل: رشته‌های خوشنویسی، نقاشی، عکاسی، تذهیب، معرق و منبت، فیلم کوتاه و طراحی پوستر

بخش ادبی شامل: رشته های شعر، داستان‌ و نمایش‌نامه‌نویسی

علاقه‌مندان جهت ثبت نام و كسب اطلاعات بيشتر می‌توانند به تارنمای اينترنتی بيست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشجويان پيام نور سراسر كشور به آدرس http://quranst.pnu.ac.ir مراجعه كنند.