برگزاري اولين جلسه دفاع مجازي پايان نامه كارشناسي ارشد در دانشگاه پيام نور جهرم برگزاري اولين جلسه دفاع مجازي پايان نامه كارشناسي ارشد در دانشگاه پيام نور جهرم
اولين جلسه دفاع از پايان نامه مقطع كارشناسي ارشد به صورت غير حضوري بر بستر اينترنت دردانشگاه پيام نور جهرم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه پيام نور جهرم با توجه به محدوديت هاي برگزاري جلسات حضوري دفاع ناشي از شيوع بيماري كوويد 19, با همكاري واحد فناوري و بخش تحصيلات تكميلي دانشگاه پيام نور مركز جهرم, اولين جلسه دفاع از پايان نامه مقطع ارشد به صورت الكترونيكي بر بستر اينترنت در اين دانشگاه برگزار شد. در اين جلسه آقاي عباس اله بخش دانشجوي مقطع كارشناسي ارشد رشته زبان و ادبيات فارسي به صورت اينترنتي پايان نامه خود را ارائه نموده و از آن دفاع نمود. رئيس اداره فناوري و اطلاعات دانشگاه پيام نور جهرم در اين زمينه گفت: با توجه به بستر سازي مناسب در خصوص برگزاري الكترونيكي جلسات دفاع, دانشجويان گرامي هيچگونه دغدغه اي در خصوص دفاع از پايان نامه نداشته باشند.