دستورالعمل ثبت نام پذیرفته‌شدگان در مرحله پذیرش با سوابق تحصیلی مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1399
ثبت نام غیرحضوری پذیرفته‌شدگان برای نیمسال دوم 1400-1399 و از تاریخ 22/10/99 لغایت 27/10/99 خواهد بود.
پذیرفته‌شدگان گرامی لازم است با مراجعه به سامانه آموزشی گلستان به آدرس: http://reg.pnu.ac.ir  از نحوه نام نویسی آگاهی یابند.
2-پذیرفته‌شدگان پس از ورود به سامانه در مهلت اعلام شده و با مطالعه صفحه ورودی می‌توانند با استفاده از شناسه کاربری و گذرواژه (در صفحه اول سایت فوق الذکر در زمان ثبت نام اعلام می‌گردد) وارد سامانه آموزشی گلستان شوند.
3-پذیرفته‌شدگان لازم است اسکن مدارک ذیل را در قالب jpg یا jpeg و با حجم هر فایل حداکثر 250 کیلو بایت تهیه و در هنگام ثبت نام غیرحضوری بارگذاری نمایند.
-تصویر صفحه اول و صفحه توضیحات شناسنامه
-تصویر کارت ملی (پشت و رو)
-عکس رنگی با زمینه روشن بدون کلاه و عینک
-مدرک مشخص کننده وضعیت نظام وظیفه (ویژه آقایان)
-تصویر مدرک کارشناسی (برای مدرک کارشناسی ناپیوسته لازم است مدرک کاردانی نیز ارائه گردد).

-انتخاب واحد دانشجویان از تاریخ 1/11/99 لغایت 8/11/99 خواهد بود.
پذیرفته‌شدگان لازم است حداکثر تا تاریخ 30/11/99 در مقطع قبل فارغ‌التحصیل شوند.
یادآوری مهم: پذیرفته شدگانی که دارای کد محل قبولی قبلی می باشند صرفا مجاز به ادامه تحصیل در یک کدرشته محل قبولی می باشند.

خلاصه مراحل پذيرش :
 تكميل مشخصات و ارسال مدارك و دريافت "گزارش260"
1- كليه پذيرفته شدگان ميبايست با شناسه كاربري و گذرواژه به شرح زير وارد سيستم شوند:
- شناسه كاربري: شماره ملي (بدون درج صفر اول) r992 و گذرواژه : شماره ملي ( در صورتيكه در ابتداي كد ملي رقم صفر وجود داشته باشد بايد هنگام درج شناسه گذرواژه ثبت گردد.)

مثال : شناسه كاربري: r99261111111
گذرواژه: 0061111111

2- از طريق مسيرزير نسبت به تكميل اطلاعات و همچنين ارسال مدارك لازم اقدام نمائيد.
آموزش==> دانشجو==> پذيرش غيرحضوري==> "پذيرش غير حضوري دانشجويان جديدالورود"
تذكر1: حجم هر تصوير حداكثر 250كيلوبايت و ترجيحا فرمت آن jpg يا jpeg باشد.
3-بعد از تكميل مرحله دوم  و ثبت پذيرش از طرف مركز,با  شناسه كاربري : شماره دانشجويي، گذرواژه: شماره شناسنامه  جهت ثبت نام و انتخاب واحد از تاريخ 99/11/01 به سيستم مراجعه نماييد.

4- كليه دانشجويان قبل از انجام انتخاب واحد، موظف به پرداخت  شهريه ثابت ميباشند و در صورت عدم پرداخت، امكان انجام انتخاب واحد ايشان مقدور نخواهد بود. لذا قبل از انجام ثبت نام از يكي از روشهاي زير نسبت به پرداخت شهريه اقدام نماييد:
   4-1 دريافت گزارش 163 از مسير زير و پرداخت شهريه :
          منوي اصلي --> آموزش --> گزارش هاي آموزش --> شهريه --> ليست ها و آمارها-->  فرم واريز وجوه دانشگاه پيام نور
   4-2 پرداخت الكترونيكي شهريه از مسير زير :
     منوي اصلي --> آموزش --> شهريه --> پرداختهاي الكترونيكي دانشجو
5- پس از پرداخت شهريه از مسير زير نسبت به انجام مرحله انتخاب واحد اقدام نماييد:
ثبت نام ==> عمليات ثبت نام ==> "ثبت نام اصلي"