تجليل از بانوان دانشگاه پيام نور جهرم همزمان با روز گرامي داشت مقام زن همزمان با روز گرامي داشت مقام زن از كاركنان زن در دانشگاه پيام نور جهرم تجليل شد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه پيام نور جهرم ، همزمان با روز زن ،رئيس اين دانشگاه همراه با مديران اداري ،مالي و فرهنگي با حضور در محل كار بانوان اين مركز با اهدا شاخه گل به همراه تقدير نامه از كاركنان زن تجليل نمودند. دكتر محمد قناعتيان رئيس اين دانشگاه در اين آيين ضمن تبريك ميلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن با تاكيد بر اينكه يكي از شاخص هاي توسعه انساني در هر جامعه و كشوري حضور فعال زنان در آن است تصريح كرد : اين مراسم به منظور بازخواني زندگي حضرت فاطمه زهرا (س) به عنوان الگوي زن مسلمان و همچنين تقدير از زحمات بانوان دانشگاه صورت مي گيرد و ما شاهد اين هستيم كه زنان زحمت كش دانشگاه پيام نور جهرم هم دوش كاركنان مرد در عرصه هاي مختلف حضور فعال دارند.