انتشار اولين نشريه الكترونيكي تخصصي ورزش زورخانه اي و پهلواني با سردبيري کارمند دانشگاه پيام نور جهرم ويژه نامه الكترونيكي نواي پهلواني، به سردبيري و مديرمسئولي محمد هادي اسلامي جهرمي رئيس اداره تربيت بدني دانشگاه پيام نور جهرم منتشر شد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه پيام نور جهرم محمد هادی اسلامی جهرمی  در اين خصوص گفت : صاحب امتياز اين نشريه فدراسيون ملي زور خانه اي و كشتي پهلواني جمهوري اسلامي و منطقه 3 كشور است كه براي اولين بار منتشر مي شود.اسلامي اضافه نمود:هدف از انتشار اين ويژه نامه جمع آوري دستاوردها و بهره برداري مفيد از تحقيقات پژوهشگران در اين حوزه و معرفي ورزش زورخانه اي و كشتي پهلواني با تمام خصلت هاي نيكو و منحصر به فرد پهلواني به هموطنان مي باشد.گفتني است، محمد هادي اسلامي داراي دكتراي تربيت بدني و از پيشكسوتان رشته ورزشي زورخانه اي در كشور است. وي همچنين مسئول كميته علمي هيئت پهلواني و زورخانه اي منطقه 3 كشور و استان فارس مي باشد.