كشت گياه دارويي آويشن در مزرعه آموزشي و تحقيقاتي دانشگاه پيام نور جهرم
گياه دارويي آويشن در اراضي مزرعه آموزشي و تحقيقاتي دانشگاه پيام نور جهرم كشت شد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه پيام نور جهرم دكترمحمد قناعتيان رئيس دانشگاه پيام نور جهرم در بازديد از اين مزرعه گفت: با شروع هفته درختكاري واحد توسعه و تحقيق كشاورزي اين دانشگاه فرايند كشت ،داشت و برداشت اين گياه دارويي ارزشمند را در زميني به مساحت 4000متر مربع انجام ميدهد .قناعتيان در خصوص اهداف اين طرح اظهار داشت: اين طرح بلند مدت با كاشت گياهان دارويي ديگر از جمله مورينگا در آينده توسعه و ادامه مي يابد .هدف از ايجاد اين مزرعه فراهم آوردن زمينه و بستر مناسب براي آموزش و پژوهش دانشجويان و اساتيد اين دانشگاه ميباشد.قناعتيان افزود: برگزاري دوره هاي آموزش عملي در خصوص كاشت گياهان دارويي و ترويج تغيير الگوي كشت به سمت ايجاد گلخانه و گياهاني كه مصرف آب كمتر دارند جهت حفاظت از آبهاي زير زميني از جمله اهداف ديگر اين طرح ميباشد. وي همچنين بيان داشت: گياهان دارويي جزء منابع گرانبها و ارزشمند طبيعي است و داراي ارزش افزوده بالا ميباشد و لذا ميتواند ظرفيت بالقوه خوبي جهت درآمد زايي در اين دانشگاه فراهم نمايد.