برگزاري مسابقات ورزش، سلامت و تندرستي با هدف پيشگيري از فقر حركتي در دانشگاه پيام نور جهرم
مسابقات ورزش، سلامت و تندرستي ، با هدف ايجاد انگيزه فعاليتهاي ورزشي بين دانشجويان دانشگاه پيام نور جهرم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه پيام نور جهرم مسابقات ورزش ، سلامت و تندرستي ، با هدف ايجاد انگيزه فعاليتهاي ورزشي و جلو گيري از فقر حركتي بين دانشجويان اين دانشگاه ، در دو بخش بخش آقايان و خانم ها برگزار شد .محمد هادي اسلامي رئيس اداره تربيت بدني دانشگاه پيام نور جهرم در اين خصوص گفت: اين مسابقات در رشته هاي آمادگي جسماني ، طناب كشي ، شطرنج ، بدمينتون ، دارت ، ضربه پنالتي فوتسال و پرتاب پنالتي بسكتبال با رعايت كليه پروتكل هاي بهداشتي برگزار شد . اسلامي افزود: اين مسابقات زير نظر اداره تربيت بدني دانشگاه و با همكاري انجمن علمي علوم ورزشي پيام نور مركز جهرم و همچنين كميته آمادگي جسماني شهرستان جهرم برگزار شد . وي همچنين اظهار داشت:در پايان به نفرات برگزيده هر رشته از طرف رئيس دانشگاه و مسولين ورزشي دانشگاه لوح سپاس اهدا شد.