كشت گياه دارويي مورينگا در مزرعه تحقيقاتي دانشگاه پيام نور جهرم گياه دارويي با ارزش مورينگا در مزرعه آموزشي و تحقيقاتي دانشگاه پيام نور جهرم زير كشت رفت .
به گزارش روابط عمومي دانشگاه پيام نور جهرم ، دكترمحمد قناعتيان رئيس دانشگاه پيام نور جهرم در اين خصوص گفت:در ادامه توسعه كاشت گياهان دارويي ،با نظارت مسول توسعه و تحقيقات كشاورزي اين دانشگاه 200 اصله درخت دارويي با ارزش مورينگا در اين دانشگاه كشت شد.
قناعتيان اظهار داشت : طرح بلند مدت كاشت گياهان دارويي در مزرعه تحقيقاتي دانشگاه ماه گذشته با كاشت گياه دارويي آويشن آغاز شد و با كاشت ديگر گياهان ارزشمند دارويي در آينده نزديك ادامه مي يابد .
وي افزود : علاوه بر درآمد زايي، برگزاري دوره هاي آموزش عملي در خصوص كاشت گياهان دارويي و بسترسازي براي كارهاي پژوهشي از جمله اهداف اين طرح مي باشد .
گياه مورينگا را درخت معجزه مي شناسند و با توجه به اهميت زياد دارويي، دركشورهاي ديگر سرمايه گذاري خوبي روي كاشت اين درخت انجام مي دهند. اين گياه علاوه بر ارزش غذايي بالا، داراي ارزش اقتصادي نيز است.