دانشجوي دانشگاه پيام نور جهرم دروازه بان تيم فوتبال خليج فارس بندر ماهشهر شد عارف محمدي دانشجوي دانشگاه پيام نور جهرم به افتخار دروازه باني تيم فوتبال خليج فارس بندر ماهشهر نايل شد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه پيام نور جهرم محمد هادي اسلامي رئيس اداره تربيت بدني دانشگاه پيام نور جهرم در اين خصوص گفت : بدنبال كسب موفقيت هاي متعدد ورزشي توسط دانشجويان دانشگاه پيام نور جهرم در سطح كشور ، اخيرا افتخار دروازه باني تيم ليگ سومي خليج فارس بندر ماهشهر به عارف محمدي دانشجوي رشته علوم ورزشي اين دانشگاه رسيد .اسلامي افزود : دانشجو عارف محمدي همچنين قبلا دروازه باني تيم هاي پرسپوليس نوين قزوين در رده سني جوانان و تيم سيمان لامرد از ليگ دسته يك اميدهاي كشور را در سوابق پرافتخار ورزشي خود دارد و با تلاش و پشتكاري كه از ايشان سراغ داريم اميدواريم در آينده نزديك شاهد رشد و پيشرفت وي در ليگ هاي برتر كشوري باشيم.