پیام تبریک رئیس دانشگاه پیام نور جهرم به مناسبت روز معلم
رئیس دانشگاه پیام نور جهرم با صدور پیام زیر  فرا رسیدن دوازدهم اردیبهشت روز استاد و معلم را به همه‌ اساتید و اعضای هیأت علمی دانشگاه تبریک گفت.
بسمه تعالی
بی ‌شک اساس پیشرفت و توسعه هر کشور، توجه به آموزش و تربیت نسل  جوان است  و با عنایت به نقش محوری و اساسی اساتید در تربیت نسل جوان و اعتلای دانش و فرهنگ در جامعه، باید در نظر داشت که تکریم معلمان و اساتید ، تکریم جامعه است. روز معلم یادآور شکوه و عظمت فرهیختگانی است که در پرتو شمع وجود خود، زیباترین جلوه های عشق و ایثار را به نمایش گذاشته و با تعلیم و تربیت فرزندان این مرز و بوم، جوانان را برای تحقق چشم اندازهای آینده آماده می سازند. اینجانب به نوبه خود ضمن ارج نهادن به مقام شامخ استاد شهید مرتضی مطهری، فرارسیدن هفته معلم  را خدمت همه اساتید فرهیخته بویژه اساتید محترم دانشگاه پیام نور جهرم  که دلسوزانه در انجام وظایف دانشگاهی کوشش می کنند تبریک عرض می نمایم . خصوصا در این ایام که در بستر آموزش مجازی، امر آموزش را  دنبال کردند  و نگذاشتند خللی در امر آموزش  دانشگاه ایجاد شود. دانشگاه  پیام نور جهرم با برخورداری از وجود شما اساتید در سالیان متمادی شاهد موفقیت های چشمگیری در حوزه های مختلف آموزشی، پژوهشی  بوده است از این رو برخود لازم می دانم در آستانه بزرگداشت مقام استاد فرصت را مغتنم شمرده و از زحمات  خالصانه شما در عرصه تعلیم و تربیت قدردانی نمایم.
دکتر محمد قناعتیان
رئیس دانشگاه پیام نور جهرم