میزبانی دانشگاه پیام نور جهرم از 3215 نفر از داوطلبین کنکور سراسری 1400 آزمون سراسري‌ سال 1400همزمان با سراسر کشور در شهرستان جهرم به میزبانی دانشگاه پیام نور جهرم برگزار میشود.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه پيام نور جهرم، دكتر محمد قناعتيان رئيس دانشگاه پيام نور جهرم و نماينده تام الاختيار سازمان سنجش در برگزاري كنكور سراسري 1400 در شهرستان جهرم از میزبانی  اين دانشگاه جهت برگزاری این آزمون  در شهرستان جهرم خبر داد و گفت : در این راستا تمهیدات لازم اندیشیده شده و آزمون بر اساس شیوه نامه های بهداشتی برگزار می شود. اين آزمون به مدت 4 روز متوالی از صبح روز چهارشنبه 9 تیر ماه تا روز  شنبه ۱2 تيرماه 1400در اين دانشگاه و حوزه های فرعی در سطح شهرستان  برگزار میشود .وي افزود : در اين آزمون در شهرستان جهرم تعداد  3215نفر با يكديگر رقابت مي كنند كه از اين تعداد 1480نفر زن و 1735نفر مرد ميباشد . نماینده تام الاختیار سازمان سنجش درشهرستان  جهرم اظهار داشت. شروع فرآيند برگزاري آزمون صبح ها راس‌ ساعت‌ 8 آغاز ميگردد و درب حوزه هاي امتحاني رأس‌ ساعت‌ 7:30 صبح بسته خواهد شد. لذا از ورود متقاضیان پس از بسته شدن درب حوزه هاي امتحاني ممانعت بعمل خواهد آمد. لذا داوطلبان لازم است زمان مناسب از  منزل تا حوزه امتحانی را برآورد و به موقع در محل آزمون حضور یابند. حوزه برگزاری آزمون از ساعت 6:30 صبح روز برگزاری آزمون آماده حضور شما خواهد بود.
دکتر قناعتیان ضمن آرزوی سلامتی، تندرستی و موفقیت برای داوطلبان بیان داشت : براساس، آخرین اطلاعات درباره راههای انتشار ویروس کرونا و مخاطرات احتمالي آن در حوزه هاي برگزاري آزمون، همراه داشتن ماسک 3 لایه معمولی  و استفاده صحیح از آن (از بالای بینی تا زیر چانه)، از ابتدای ورود به حوزه برگزاری آزمون تا پایان برگزاری آزمون و خروج از حوزه امتحانی الزامی می‌باشد. نماینده تام الاختیار سازمان سنجش در جهرم گفت: حوزه آزمون از تحویل گرفتن هرگونه وسایل اضافي معذور است.
وی همچنین عنوان نمود :نماینده رفع نقص کارت شرکت در آزمون سازمان سنجش از روز سه شنبه  8 تیرماه تا روز شنبه 12تیرماه در دو نوبت از ساعت 8:30تا 12صبح  و 14تا 18عصر در ساختمان اداری دانشگاه پیام نور  واقع در طبقه دوم ساختمان ملاصدرا مستقر و پاسخگوی داوطلبان است.