به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور جهرم متن پیام  به شرح ذیل  می باشد:
انالله وانا الیه راجعون
خبر تأسف بار درگذشت استاد  و چهره برجسته علمی و فرهنگی ،  رئیس دانشگاه اندیشه  جهرم جناب آقای حاج سید محمد علی ذبیحی پور  موجب تألم و تأثر فراوان اینجانب و همکاران  و اساتید دانشگاه پیام نور جهرم  گردید.  بی شک ایشان در طول حیات پر ثمر خویش، خدمات فراوانی به جامعه  علمی و فرهنگی شهرستان  جهرم داشته   و دانش آموزان و  دانشجویان توانمندی تعلیم داده اند. یقینا مردم  قدرشناس جهرم  بویژه جامعه دانشگاهی  نام و یاد  ایشان را همواره در خاطره‌ها، زنده نگاه خواهد داشت. اینجانب این ضایعه را به خانواده محترم و همه علاقه‌مندان و دوستداران ایشان، خصوصاً جامعه علمی و فرهنگی شهرستان جهرم  تسلیت عرض می‌‏کنم و از خداوند بزرگ برای آن مرحوم، رحمت و غفران الهی و برای عموم بازماندگان صبر و شکیبایی مسألت دارم.
 دکتر محمد قناعتیان رئیس دانشگاه پیام نور جهرم