ميزباني دانشگاه پيام نور جهرم از آزمون دكتري براي دومين سال متوالي دانشگاه پيام نور شهرستان جهرم ميزبان 292نفر از داوطلبان آزمون دكتري سال1401سازمان سنجش آموزش كشور مي باشد .
به گزارش روابط عمومي دانشگاه پيام نور جهرم، دكتر محمد قناعتيان رئيس اين دانشگاه و نماينده تام الاختيار سازمان سنجش در برگزاري آزمون دكتري سال 1401 در حوزه شهرستان جهرم، از آمادگي كامل اين دانشگاه و ايجاد تمهيدات بهداشتي طبق پروتكل هاي لازم براي هرچه بهتر برگزار شدن آزمون خبر داد.
وي گفت: با تجربه اي كه سالهاي گذشته از برگزاري آزمونهاي مختلف سازمان سنجش كشور اندوخته ايم آزمون دكتري 6 اسفند ماه در دانشگاه پيام نور جهرم مانند سال قبل با رعايت تمامي پروتكل هاي بهداشتي برگزار مي شود.
قناعتيان افزود :اين آزمون با حضور 111نفر داوطلب زن و 181داوطلب مرد برگزار ميشود. وي با تاكيد بر ضرورت توجه به حفظ سلامت داوطلبان و عوامل اجرايي آزمون دكتري در شرايط كرونايي گفت: به منظور رعايت تمامي پروتكل هاي بهداشتي اين آزمون در سالن ورزشي اين دانشگاه با فاصله ايمني و تمامي نكات بهداشتي و ضدعفوني اين مكان برگزار ميشود .
قناعتيان افزود: فرآيند برگزاري آزمون از ساعت 8 صبح آغاز و درهاي ورود به جلسه حوزه برگزاري در ساعت ۷:۳۰ صبح بسته خواهد شد، لذا متقاضيان مي بايست قبل از بسته شدن درهاي ورودي در محل حوزه امتحاني خود حاضر باشند. قناعتيان با اشاره به اينكه نام و آدرس حوزه امتحاني بر روي كارت شركت در آزمون داوطلبان مشخص شده است، عنوان كرد: باجه رفع نقص در روزهاي چهار شنبه و پنجشنبه مورخ 4 و 5 اسفندماه 1400 صبح ها از ساعت ۸:۳۰ الي ۱۲:۰۰ و بعدازظهرها از ساعت ۱۴:۰۰ الي ۱۷:۰۰ واقع در دانشگاه پيام نور جهرم ،طبقه دوم ساختمان ملاصدرا مستقر و آماده پاسخگويي و راهنمايي داوطلبان مي باشد .
نماينده تام الاختيار سازمان سنجش در جهرم استفاده از ماسك و رعايت فاصله مناسب را از الزامات حضور داوطلبان در اين آزمون دانست و گفت: حوزه آزمون از تحويل گرفتن هرگونه وسايل اضافي از جمله تلفن همراه، ماشين حساب، كيف دستي، ساك دستي، كتاب، جزوه و ... معذور مي باشند.
قناعتيان در پايان ضمن آرزوي سلامتي، تندرستي و موفقيت براي داوطلبان بيان داشت: براساس، آخرين اطلاعات درباره راه هاي انتشار ويروس كرونا و مخاطرات احتمالي آن در حوزه هاي برگزاري آزمون، انتظار مي رود داوطلبان براي حفظ سلامتي خود و ساير داوطلبان و خانواده هاي محترم خود آن را رعايت كنيد.