پیام تبریک رئیس دانشگاه پیام نور جهرم به مناسبت روز معلم پیام تبریک رئیس دانشگاه پیام نور جهرم  به مناسبت روز معلم
رئیس دانشگاه پیام نور جهرم با صدور پیامی، فرارسیدن ۱۲ اردیبهشت ماه، روز گرامی داشت مقام معلم و استاد را تبریک گفت.
درمتن پیام ایشان آمده است :
بسم الله الرحمن الرحیم
روز معلم یادآور ایثار، مجاهدت و تلاش بزرگانی است که به تأسی از استاد شهید مرتضی مطهری پژواک صدای آنان در همه جای کشور عزیزمان طنین‌انداز شده است  . نقـش غیرقابـل‌انکار استـادان، معلمـان و دانشگاهیـان در اعتـلای فرهنگ و اندیشـه برکسـی پوشیده نیست و بی‌تردیـد، توسعـه اقتصـادی، سیاسـی و اجتماعـی کشـور در گـرو توسعـه علمـی است و این امر بـدون مشارکـت دانشگاهیـان امکان‌پذیـر نیسـت. در این روزها که کشور عزیزمان ایران با مشکلات فراوان اقتصادی و هجمه‌های سیاسی و فرهنگی دست به گریبان است، رسالت استادان و معلمان بیش از هر زمان دیگری اهمیت پیدا کرده است. در این مقطع حساس برای رهایی از مشکلات باید با عزمی جهادگونه، ضمن امیدآفرینی در بین جوانان دانشجو ،در ارتقاء کیفیت آموزشی و پژوهشی و حرکت در مسیر تحقق جامعه دانش‌بنیان اهتمام جدی ورزیم. توجه به ارتقا ء کیفیت آموزش و توجه به پژوهش‌های هدفمند و تلاش برای مأموریت‌گرا شدن دانشگاه‌ها از رسالت‌های اصلی استادان دانشگاه است. اینجانب درپایان  ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات برای همه عزیزان روز بزرگ داشت مقام معلم را به  جامعه دانشگاهی  پیام نور و همکاران فرهیخته  در دیگر دانشگاههای شهرستان  تبریک می گویم و توفیقات روز‌افزون آنها را از خداوند متعال مسئلت دارم.
دکتر محمد قناعتیان
رئیس دانشگاه پیام نور جهرم