موفقیت نشریه فیزیک دانشگاه پیام نوراستان فارس در کسب رتبه ب از وزارت علوم نشریه  تخصصی اپتوالکترونیک با مدیریت دانشگاه پیام نور استان فارس، براساس آیین نامه نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مصوب 09/02/1398 در ارزیابی سال 1400، موفق به کسب رتبه ب شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نوراستان فارس، در این نشریه که به صاحب امتیازی دانشگاه پیام نور منتشر می شود، دکتر محمد قناعیان به عنوان مدیرمسئول، دکتر عبدالرسول قرائتی به عنوان سردبیر و دکتر قاسم فروزانی به عنوان مدیرداخلی آن فعایت دارند.
این دو فصلنامه در زمینه های  نورشناسی، ساختارهای میکرو و نانو الکترونیک، اپتوالکترونیک کوانتومی، پردازش اطلاعات و تصویر، قطعات اپتوالکترونیکی، مواد آمورف و شیشه‌ای، کاربردهای اپتوالکترونیک در پزشکی، مواد مغناطیسی، مواد نوری غیرخطی، سالیتون و سالیتون‌های اپتیکی، فوتونیک، نیمه‌رسانه‌های اپتیکی به انتشار مقالات اساتید و محققان رشته فیزیک می پردازد.