اطلاعیه ها و نکات مهم در خصوص امتحانات پایان ترم با سلام خدمت شما دانشجویان عزیز  تا قبل از شروع امتحانات  پایان ترم  طی روزهای آینده سعی داریم اطلاعیه ها و نکات مهم در خصوص امتحانات را خدمت شما بیان کنیم . لذا از شما تقاضا داریم  اطلاعیه ها و نکات کلیدی که  بارگذاری میشود بدقت مطالعه نمائید .با سپاس از همراهی شما
نکات کلیدی آزمونهای پایان ترم
دانشجویان دقت کنند:
با توجه به اسکن شدن پاسخنامه های ازمونهای تشریحی، جهت ارسال به اساتید، لازم است این پاسخنامه ها بصورت یک رویه نوشته شوند.
پاسخ به سوالات فقط در صفحه ای که عکس و مشخصات دانشجو و بارکد ازمون در بالای ان چاپ شده، مجاز است.
دانشجویان قبل از ورود به حوزه آزمون  باید شماره صندلی خود را از لیستی که در تابلو اعلانات جلوی ورودی نصب شده، پیدا کنند و در سالن امتحانات بر روی صندلی مخصوص به خود بنشینند
دانشجویان عزیز  دقت کنید:
در گزارش ۴۲۸ ممکن است جلو برخی دروس، نوع ازمون الکترونیکی نوشته شده، برای شرکت در این ازمونها حتما باید در دانشگاه پیام نور جهرم، ساختمان خیام، طبقه دوم، کارگاه کامپیوتر، حضور پیدا کنید.
ازمون های الکترونیکی از طریق سیستمهای موجود در دانشگاه برگزار می شود.
فقط دروس عمومی هستند که برای برگذاری آزمون انها بصورت مجازی و بدون مراجعه به دانشگاه در سایتedu.pnu.ac.ir برگزار می شود.
در گزارش ۴۲۸ یا برگ انتخاب واحد جلو هر عنوان درسی ساعت شروع و پایان امتحان نوشته شده است، مثلا ۸تا ۱۰، به این معنی نیست که در این بازه به دلخواه سر جلسه حاضر باشید.
دقت کنید شما باید در زمان شروع بازه هر ازمون در مثال فوق ساعت ۸ در سالن امتحانات حضور داشته باشید و درصورت ۱۵ دقیقه تاخیر اجازه ورود به ازمون را نخواهید داشت