قابل توجه متقاضیان تحصیل در مقاطع تحصیلات تکمیلی بر اساس شیوه نامه تخصصی در مراکز بین الملل قشم و کیش دانشگاه پیام نور در نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۱_۱۴۰۲
اطلاعیه پذیرش دانشجوی ایرانی و غیر ایرانی در مراکز بین‌الملل قشم و کیش دانشگاه پیام نور/ آغاز ثبت نام از 14 اسفندماه سال جاری + لینک دفترچه راهنما
دانشگاه پیام نور در راستای دست یابی به اهداف آموزش عالی جهت گسترش دانش و توسعه تحصیلات تکمیلی به منظور دسترسی بیشتر افراد مستعد به تحصیلات تکمیلی ، کمک به ارتقاء سطح علمی– فرهنگی جامعه و تامین بخشی از نیروهای متخصص مورد نیاز کشور، پاسخگویی به تقاضای روزافزون داوطلبان تحصیلات تکمیلی، کسب تبحر متقاضیان، بر اساس شرایط و ضوابط موجود از داوطلبان ایرانی و غیرایرانی مقیم داخل کشور در مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد ( بر اساس سوابق تحصیلی) در مراکز قشم و کیش و دکتری تخصصی صرفا در رشته تاریخ گرایش تاریخ اسلام در مرکز قشم (سوابق تحصیلی، پژوهشی و مصاحبه علمی) در اسفند ماه سال 1401 دانشجو می‌پذیرد. ثبت نام داوطلبان روز یکشنبه مورخ 14/12/1401 لغایت روز چهارشنبه مورخ 24/12/1401 در سامانه جامع آموزش دانشگاه (گلستان) به آدرس reg.pnu.ac.ir  صورت می‌گیرد.

متقاضیان جهت کسب اطلاعات بیشتر به لینک دفترچه راهنما در ذیل این خبر مراجعه کنند.

فايل هاي مربوطه :
دفترچه نهايي پذيرش کيش و قشم.pdf802.405 KB