انتخاب كارمند دانشگاه پيام‌نور جهرم به عنوان جوان برتر استان فارس براي دومين سال پياپي
كارمند دانشگاه پيام نورجهرم در جشنواره جوان برتر ايران زمين كه به مناسبت ميلاد حضرت علي اكبر(ع) و روز جوان در تالار حافظ شيراز برگزار شد، به عنوان جوان برتر انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه پيام نور جهرم، مهران صدرائيان كارمند اين دانشگاه در جشنواره جوان برتر ايران زمين كه به همت اداره كل ورزش و جوانان استان فارس برگزار شد ، به عنوان جوان برگزيده انتخاب شد . اين كارمند دانشگاه پيام نور جهرم براي دومين سال پياپي اين عنوان را كسب كرد. گفتني است صدرائيان در حال حاضر مديرعامل خانه مردم نهاد مهر جوان گهرم و مديريت خانه جوان جهرم را به عهده دارد كه اين سمن با محوريت سلامت اجتماعي و رواني اقدام به برگزاري كارگاه هاي رايگان مهارت هاي پيش از ازدواج، مهارت هاي زندگي، كارگاه هاي روانشناسي و اجتماعي، توانمندسازي جوانان در حوزه استعداد و كارآفريني، غني سازي اوقات فراغت بويژه توسعه بازي هاي فكري روميزي، حمايت از جواني جمعيت در طرح لبخند زندگي با محوريت مادران و نوزادان فعاليت مي كند.