پیام سرپرست دانشگاه پیام نور جهرم به مناسبت سالروز دهه فجر انقلاب اسلامی  دکتر سید محمد ذبیحین پور سرپرست دانشگاه پیام نور جهرم با صدور پیامی ایام الله دهه فجر را تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور جهرم متن این پیام به شرح ذیل می باشد :
دهه مبارک فجر سرآغاز استقرار انقلابی الهی است که با تاسی از حماسه عظیم حسینی با رهبری پیامبرگونه امام خمینی (ره) و پشتوانه آحاد ملت بویژه خون پاک شهدا به بار نشست و در ادامه با وحدت کلمه، حقیقت خواهی و ظلم ستیزی سرمشق و زمینه ساز بیداری و آزادی خواهی ملت های مظلوم سراسر دنیا شد. در دهه فجر، اسلام تولدی دوباره یافت و این دهه در تاریخ ایران نقطه‌ای تعیین‌کننده و بی‌مانند بشمار می‌رود و باید از آن به عنوان سرفصلی برجسته در تاریخ  ایران اسلامی یاد کرد. اینجانب به نوبه خودم ایام فرخنده دهه فجر، ایام پیروزی خون برشمشیر و حق بر باطل را به دانشگاهیان دانشگاه پیام نور جهرم اعم از کارکنان، اساتید و دانشجویان تبریک و تهنیت عرض نموده و امید آن دارم که همیشه و در همه حال ادامه دهنده راه امام راحل و شهدای گرانقدر بوده و همچنان پرتلاش در عرصه علم و سازندگی رو به سوی افقهای روشن حرکت کنیم.
دکتر سید محمد ذبیحین پور
سرپرست دانشگاه پیام نور جهرم