رقابت 1332 داوطلب آزمون های کارشناسی ارشد و دکتری در جهرم  به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور جهرم دکتر سید محمد ذبیحین پور نماینده تام الاختیار سازمان سنجش در آزمون های ارشد و دکتری 1403در شهرستان جهرم این دوره بیان کرد: داوطلبان آزمون ارشد و دکتری  روز جمعه 4 اسفند ماه 1402 در جهرم همزمان با سراسر کشور به رقابت می پردازند.  وی افزود : آزمون مقطع دکتری و کارشناسی ارشد سال 1403 به میزبانی دانشگاه پیام نور جهرم صبح و عصر   جمعه 4 اسفندماه در دانشگاه پیام نور به عنوان حوزه اصلی و دانشگاه آزاد به عنوان حوزه‌ فرعی برگزار می شود. در این آزمون‌ها در شهرستان جهرم  تعداد 1332نفر با یکدیگر رقابت می‌کنند. نماینده تام الاختیار سازمان سنجش در جهرم اظهار کرد: با توجه به عملیات لوله گذاری خط انتقال آب و ادغام مسیر عبور و مرور بلوار آزادگان در یک باند، احتمال ترافیک سنگین در مسیر منتهی به دانشگاه پیام نور جهرم وجود دارد، لذا توصیه اکید این است که داوطلبین محترم، حداقل یک ساعت قبل از شروع آزمون در حوزه امتحانی حضور یافته و حتی المقدور از آوردن وسیله شخصی خودداری نمایند. همچنین در طول مسیر از توقف و پارک خودرو اجتناب نموده و به راهنمایی های انتظامات آزمون توجه کامل نمایند.