پیام قدردانی رییس دانشگاه پیام نور جهرم از حضور پرشور مردم جهرم و جامعه دانشگاهی این دانشگاه در انتخابات دکتر سید محمد ذبیحین پور رئیس دانشگاه پیام نور جهرم در پیامی از حضور حماسی مردم شريف جهرم  و جامعه دانشگاهی  این دانشگاه در انتخابات ۱۱ اسفند مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری تقدیر کرد.
متن پیام  ایشان بدین شرح است:
بنام خدا
من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق.
حضور شکوهمند مردم شريف جهرم در ۱۱ اسفندماه همگام با آحاد ملت ایران، برگ درخشان دیگری بر دفتر این مرز و بوم رقم زد و رأی قاطع آنها، مهر تأیید دیگری برجایگاه مهم نمایندگی مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری در نظام جمهوری اسلامی محسوب می شود . این حضور به یادماندنی، افق های امید، اقتدار  و امنیت روز افزون را فراروی ایران اسلامی خواهد گشود. اینجانب به نوبه خودم از همه همشهریان گرامی و بویژه خانواده بزرگ دانشگاهیان پیام نور جهرم که در ایجاد شعور و شور انتخاباتي، تلاش به سزایی کردند، مراتب سپاس و تشکر خود را اعلام نموده  و از حضور آگاهانه و پرشور اساتید، کارکنان، و دانشجویان فهیم و آگاه  دانشگاه پیام نور جهرم در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، صمیمانه تقدیرمی نمایم.
روابط عمومي دانشگاه پیام نور جهرم