بازدید دانشگاهیان دانشگاه پیام نور جهرم از موزه تاریخی و مردم‌شناسی جهرم کارکنان و دانشجویان دانشگاه پیام نور جهرم از موزه تاریخی و مردم‌شناسی جهرم بازدید نمودند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور جهرم، کارکنان و دانشجویان دانشگاه پیام نور جهرم همراه با دکتر سید محمد ذبیحین پور ریاست این دانشگاه از قسمت های مختلف موزه تاریخی و مردم‌شناسی جهرم بازدید نمودند.در این بازدید رئیس اداره میراث فرهنگی شهرستان جهرم به همراه مدیر مرکز جهرم شناسی در مورد قسمت های مختلف موزه توضیحات و راهنمایی لازم را به بازدید کنندگان ارائه دادند.
گفتنی است موزه اشیاء تاریخی و مردم شناسی شهر جهرم در محیطی به وسعت ۱۷۰۰ متر مربع احداث شده و شامل بخش‌های مختلفی چون اشیاء پیش از تاریخ، فسیل‌ها و سنگواره‌های کشف شده در جهرم، بخش اسناد تاریخی جهرم، نقشه‌های تاریخی، اشیاء به جا مانده از انقلاب اسلامی و شهدا، موزه مردم‌شناسی و بازسازی مشاغل کهن جهرم چون مسگری، شیشه‌گری و.. می باشد