فرصت استثنایی انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور جهرم با توجه به اصلاحیه و اطلاعیه جدید سازمان سنجش

مهلت  انتخاب رشته در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور جهرم  تمدید شد .
دکتر سید محمد ذبیحین پور رئیس دانشگاه پیام نور جهرم گفت: متقاضیان انتخاب رشته  کارشناسی ارشد می توانند با مراجعه  به سایت سنجش به نشانی
sanjesh.org  نسبت به انتخاب رشته های مورد علاقه و موجود در این دانشگاه اقدام نمایند. وی افزود در حال حاضر  این دانشگاه در رشته های: روانشناسی، فیزیک ذرات بنیادی، شیمی، ژئوتوریسم و زبان و ادبیات فارسی در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو می پذیرد. رئیس دانشگاه پیام نور جهرم،  تحصیل با کیفیت مناسب و کم هزینه در یک دانشگاه دولتی و محیطی زیبا و در دسترس در بهترین موقعیت شهری  و همچنین  ساختار منعطف برگزاری کلاسها و امتحانات بصورت ترکیبی (حضوری و مجازی) را از جمله مزیت هایی این دانشگاه در مقطع کارشناسی ارشد برشمرد.