اخبار مرکز جهرم
سرپرست دانشگاه پیام نور جهرم با صدور پیامی، روز کارمند را به کارکنان این دانشگاه تبریک گفت به گزارش روابط عمومی دانشگاه  پیام نور جهرم متن پیام بدین شرح است:
بسم‌الله‌ الرحمن‌الرحیم
هفتۀ آغازین شهریورماه، مصادف است با سالروز شهادت یاران صدیق انقلاب شهیدان رجایی و باهنر که به نام هفته دولت مزین شده است .همچنین چهارم شهریورماه، روز کارمند نام نهاده شده است. روز تجلیل از انسان‌هایی خدوم و شایسته که با اخلاص در جهت  خدمت به بندگان خدا و کسب رضای پروردگار گام برمی‌دارند. بدون شک دانشگاه  پیام نور جهرم  نیز به پشتوانه نیروی انسانی متعهد و متخصص خود توانسته طی چند سال فعالیت خود، نقشی موثر و کارآمد در عرصه آموزش عالی  شهرستان داشته باشد که بی گمان  دستیابی به این اهداف  مرهون تلاش کارکنان زحمتکش این دانشگاه می باشد. اینجانب ضمن گرامیداشت هفته دولت، روز کارمند را به‌ تمامی کارکنان عزیز و همکاران گرانقدرم در دانشگاه پیام نور جهرم تبریک عرض نموده و برای ایشان سلامتی و توفیق آرزو دارم.
و من الله توفیق
دکتر سید محمد ذبیحین پور