اخبار مرکز جهرم
تجليل از كاركنان دانشگاه پيام نور جهرم با حضور فرماندار ويژه شهرستان جهرم به مناسبت هفته دولت
مراسم تجليل از كاركنان دانشگاه پيام نور جهرم با حضور فرماندار ويژه شهرستان جهرم در سالن اجتماعات دانشگاه پيام نور جهرم برگزار شد .

به گزارش روابط عمومي دانشگاه پيام نور جهرم در جلسه شوراي اداري دانشگاه پيام نور جهرم با حضور دكتر سيد محمد ذبيحين پور سرپرست دانشگاه پيام نور جهرم و محمدحسن شعباني فرماندار ويژه شهرستان جهرم از كاركنان اين دانشگاه به مناسبت هفته دولت تجليل شد. در اين مراسم ابتدا دكتر ذبيحين پور ضمن گراميداشت ياد شهيدان رجايي و باهنر، هفته دولت را به نماينده عالي دولت در شهرستان جهرم و كاركنان اين دانشگاه تبريك و تهنيت گفت و گزارش مختصري از كارهاي صورت گرفته ارائه نمود. سپس در ادامه فرماندار ويژه شهرستان در جمع اساتيد و كاركنان اين دانشگاه اظهار داشت: از بدو تاسيس دانشگاه پيام نور جهرم خدمات ارزنده اي در حوزه هاي علمي ، فرهنگي و اجتماعي از سوي اساتيد و كاركنان اين دانشگاه به شهرستان ارائه شده است و اين امر شايسته تقدير مي باشد. وي افزود دانشگاههاي شهرستان و از جمله پيام نور توانسته اند خدمات شايسته اي در حوزه هاي علمي و آسيب هاي اجتماعي به مردم شهرستان ارائه دهند و همين موضوع وظيفه ما در قبال حمايت از اين دانشگاه را دو چندان مي كند .چرا كه دانشگاه پيام نور تسهيل گر آموزش فرزندان در كنار خانواده ها در سطوح عالي مي باشد و وجود اين دانشگاه ، بسياري از مشكلات و چالشهاي خانواده ها را برطرف ساخته است . اين دانشگاه علاوه بر انجام رسالت علمي ،در حوزه هاي فرهنگي و آسيب هاي اجتماعي نيز به شهرستان ياري نموده است و بايد در معرفي هرچه بيشتر كمك هاي اين دانشگاه به مسائل شهرستان تلاش نمود. وي در ادامه به اهميت نقش اساتيد اين دانشگاه در ايجاد اميد در بين دانشجويان اشاره نمود و با توجه به در پيش بودن انتخابات از آنان خواست تا در حوزه مشاركت عمومي به مسولين شهرستان كمك كنند. در اين جلسه عليرضا فيروزي مسول عمراني دانشگاه پيام نور جهرم در خصوص تلاشهاي صورت گرفته در اين حوزه گزارشي را به نماينده عالي دولت در شهرستان جهرم ارائه نمود و همچنين صادق پرويزي مسول رفاهي اين دانشگاه ضمن بيان اهميت نقش منابع انساني ، فعاليت هاي رفاهي صورت گرفته براي پرسنل دانشگاه را تشريح نمود. در پايان اين جلسه،فرماندار و مسولين دانشگاه با اهدا لوح تقدير و هديه از كاركنان تجليل بعمل آوردند.