اخبار مرکز جهرم
برگزاری جلسه هم اندیشی بسیج اساتید شهرستان جهرم به میزبانی دانشگاه پیام نور جهرم   جلسه هم اندیشی بسیج اساتید شهرستان جهرم با حضور امام جمعه شهرستان جهرم ، روسا و اساتید دانشگاههای پیام نور ، آزاد ، دانشگاه دولتی و غیر انتفاعی اندیشه جهرم درسالن اجتماعات دانشگاه پیام نور جهرم برگزار شد .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور جهرم در این جلسه حجت الاسلام والمسلمین دکتر مدبر امام جمعه شهرستان جهرم اظهار داشت : اگر  نگاهی به تعریف بسیجی داشته باشیم و بسیجی را فردی بدانیم که در هر عرصه ای که لازم باشد کوشا و فعال  است، با این دیدگاه رسالت خاصی بر عهده اساتید بسیجی می باشد . وی افزود :شما نیروهای فکری و نخبه جامعه هستید و از طرف خداوند  بیش از هر قشردیگری به شما استعداد و ظرفیت داده شده است تا به اندیشه بپردازید . حجت الاسلام والمسلمین دکتر مدبر با یادآوری اهمیت تفکر، خواستار تشکیل کانون های اندیشه ورز در بین اساتید بسیجی و ارائه راهکار به مسولین اجرایی جهت حل مشکلات مردم شد . امام جمعه شهرستان جهرم همچنین ضمن برشمردن اهمیت مساجد خواستار ارتباط اساتید با مساجد و ایفای نقش آنها در مساجد شد. در این جلسه همچنین سرهنگ طالبی، فرمانده سپاه شهرستان جهرم بیان داشت :سرعت پیشرفت علم در کشور ما نسبت به جاهای دیگر به مراتب بیشتر است و روند رشد علمی که در ایران بعد از انقلاب اسلامی  آغاز شد هنوز هم مثال زدنی است و باید از ظرفیت های علمی در حوزه هایی که نیاز  و ضرورت جامعه است به نحو بهتری استفاده کنیم .وی با بیان اینکه مسجد سنگر است به نقش و اهمیت نخبگان و اساتید جامعه اشاره کرد و گفت:انتظار و توقع از جامعه اساتید و نخبگان این است که نقش فعال تری در این زمینه ایفا کنند.