اخبار مرکز جهرم
پیام سرپرست دانشگاه پیام نور جهرم در پی حادثه تروریستی در کرمان   دکتر  سید محمد ذبیحین پور سرپرست دانشگاه پیام نور جهرم شهادت جمعی از هموطنان در حادثه تروریستی گلزار مطهر شهدای کرمان را تسلیت گفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور جهرم متن پیام به شرح ذیل است :
فاجعه انفجار تروریستی در سالروز شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی و شهادت جمع زیادی از مردم عزیز کشورمان، بار دیگر قساوت و ظلم آشکار دشمنان جنایتکار به ملت ایران را اثبات کرد. همانطور که به شهادت رساندن حاج قاسم عزیز نشان‌دهنده اوج ضعف و پذیرش شکست از سوی دشمن بود حرکت وحشیانه در گلزار شهدای کرمان نیز  به نوعی گرفتن انتقام از زائران آن شهید والامقام محسوب می‌شود.
اینجانب ضمن تسلیت به ملت بزرگوار ایران و به ویژه خانواده بزرگ دانشگاه پیام نور، با خانواده شهدا و جانبازان این حادثه  تروریستی  همدردی می‌نمایم و از خداوند متعال برای بازماندگان صبر و برای جانبازان آرزوی سلامتی دارم.
دکتر  سید محمد ذبیحین پور
سرپرست دانشگاه پیام نور جهرم