اخبار مرکز جهرم
برگزاري اولين اردوي راهيان پيشرفت دانشجويان دانشگاه پيام نور جهرم اساتيد، كاركنان و دانشجويان دانشگاه پيام نور جهرم در قالب اردوي راهيان پيشرفت، از مجتمع بيمارستاني خواجه پور جهرم بازديد كردند.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه پيام نور جهرم اين اردو با حضور دكتر سيد محمد ذبيحين پور سرپرست اين دانشگاه برگزار شد. شركت كنندگان در اين اردو طي بازديد از بخش هاي مختلف اين مجتمع بيمارستاني از جمله بيمارستان سيدالشهدا، مركز درمان ناباروري، مراكز ام آر آي و آنژيوگرافي، واحد تأسيسات، بيمارستان در حال احداث قلب، اورژانس هوايي و ساير بخش ها و پروژه هاي در حال احداث، به گفتگو و تعامل با مسولين بخش هاي مختلف اين مجتمع پرداخته و دكتر جوكار مدير بيمارستان سيدالشهدا توضيحات كامل در خصوص خدمات و روند احداث مجتمع بيمارستاني خواجه پور ارائه كرد. دكتر سيد محمد ذبيحين پور در خصوص اين اردو اظهار داشت: اردوهاي راهيان پيشرفت با هدف آشنايي دانشجويان با دستاوردهاي انقلاب اسلامي و پيشرفت هاي كشور برگزار مي شود و به دنبال ايجاد انگيزه و افزايش اعتماد به نفس و اميد آفريني در جهت تداوم مسير پيشرفت و حل مسائل كشور است. وي افزود: اين دانشجويان به منظور آشنايي با آخرين دستاوردها و پيشرفت هاي علمي كشور در خصوص نظام سلامت، به اين بيمارستان اعزام شدند. وي همچنين گفت:كارگروه اردوهاي راهيان پيشرفت در اين دانشگاه تشكيل شده است و برگزاري اين اردوها براي دانشجويان اين دانشگاه در طي سال ادامه خواهد داشت .