اخبار مرکز جهرم
گلباران قبور مطهر شهدا به مناسبت دهه فجر ،توسط دانشگاهیان دانشگاه پیام نور جهرم به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور جهرم با حضور کاركنان و دانشجويان این دانشگاه، مراسم گلباران قبور شهدا و همچنین شهید مدافع حرم این دانشگاه (شهید ایمان خزاعی نژاد ) با حضور خانواده  این شهید عالیقدر برگزار شد . در این مراسم  دکتر سید محمد ذبیحین پور سرپرست این دانشگاه  بیان  داشت: امروز کسب علم  و دانش  و دستیابی به پیشرفت های علمی  از اهمیت زیادی برخوردار است، اما باید بیاد داشته باشیم که این پیشرفت ها، مرهون خون  پاک شهدا و آرامش و امنیتی است که آنها برای ما به ارمغان آورده اند. در این مراسم پدر شهید ایمان خزاعی نژاد نیز اظهار داشت:وصیت شهدا  به ما پاسداری از انقلاب  و نظام جمهوری اسلامی است و امروز شرکت در انتخابات عمل به این وصیت شهدای والامقام می باشد .وی همچنین حفظ حجاب را از دیگروصایای  شهدا  برشمرد، که با رعایت آن  دین خود را به آنها ادا می کنیم .